SSK utökar samarbetet med GRW Media

I en spännande utveckling av vårt långvariga partnerskap, är vi på GRW Media stolta över att meddela att vi utökar vårt samarbete med Södertälje Sportklubb. Som den nya officiella media- och marknadsföringspartnern, kommer vi att intensifiera våra insatser för att stärka SSK:s närvaro och engagemang online och i arenan via LED-skärmarna.

Bakgrund och samarbetets utveckling: Sedan starten av vårt samarbete 2020 har GRW Media stått för innovativa lösningar och kreativa idéer inom marknadsföring, produktion och försäljning. Genom åren har vi tillsammans skapat minnesvärda kampanjer och framgångsrika strategier som stärkt SSK:s position inom svensk ishockey.

Det nya omfattande uppdraget: Med den nya utvidgningen av vårt samarbete kommer GRW Media att ta ett större ansvar i att skapa och underhålla SSK:s digitala närvaro. Detta inkluderar allt från grafisk design för att förfina klubbens visuella identitet, till att sköta och optimera webbplatsen och hjälpa SSK:s partners att komma in i appen. Vårt mål är att göra SSK:s digitala kanaler mer engagerande, interaktiva och informativa.

Förväntade resultat: Genom dessa nya initiativ förväntar vi oss att öka SSK:s synlighet och engagemang betydligt. Vi siktar på att skapa en mer sammanhängande och kraftfull online-närvaro som inte bara kommunicerar klubbens värderingar och prestationer, men också stärker banden med fans, partners och samhällsmedlemmar.

“Det här är en fantastisk möjlighet för både GRW Media och SSK att ta vårt samarbete till nästa nivå. Vi är oerhört entusiastiska över att få bidra ännu mer till SSK:s framgångsresa och ser fram emot de möjligheter som detta utökade partnerskap för med sig”

Lucas Lindström, VD GRW Media

“Nu när vi är inne på vårt fjärde år i samarbetet med GRW Media och det är hög tid att vi tar detta partnerskap till en ny nivå för att maximera de synergierna som vi har mellan varandra. GRW Media har en viktig roll i vårat arbete och det är med glädje vi presenterar dem som officiell leverantör av media och marknadsföring.”

Sara Jonsson, Kommunikationsansvarig SSK

Avslutning: Vi är övertygade om att detta stärkta samarbete kommer att gynna både SSK och dess supportrar, och ser fram emot de positiva resultat som vårt utökade engagemang kommer att generera. Tillsammans med SSK är vi redo att ta sig an nya utmaningar och fortsätta vår gemensamma resa mot framgång.

Kontaktinformation: För mer information om vårt samarbete med SSK eller våra tjänster på GRW Media, vänligen kontakta oss på info@grwmedia.se eller ring på 070-717 05 15.

Något annat du undrar över? Hör gärna av dig.

Välkommen att boka ett möte mig, Lucas Lindström!

Välkommen att boka ett möte mig, Lucas Lindström!