Annonsering 🚀

Marknadsföring på digitala plattformar ska alltid ge en tydlig avkastning. Vi hjälper dig och ditt företag att nå ut till era drömkunder och får dem att konvertera. Vi skapar annonser som sticker ut i flödet och som är framtagna för att tilltala er målgrupp och maximera era resultat. Så enkelt är det!

53

Genererat köpvärde

14829

Genererade leads

2105

Genererade möten

Behöver du fler leads, bokade möten i kalendern eller köp i din e-handel?

Vårt uppdrag är att se till att du får mer av det som du behöver – oavsett vad. Genom vår kunskap om de olika plattformarna kan vi med självförtroende skapa en kampanjstrategi som hjälper dig nå dina och företagets mål. Scrolla ned och se hur 👇

Så hur ser upplägget ut?

steg 1

Vi hjälper er att sätta en digital annonseringsstrategi specifikt anpassad för er verksamhet och er målgrupp. 

Steg 2

Vi tar fram allt annonsmaterial, bygger upp alla kampanjer och ser till att mätningen är på plats. Sjävklart har du som kund alltid sista ordet!

Steg 3

Vi utför ett kontinuerligt förbättringsarbete på kampanjerna och ser till att optimera, testa och skala upp utefter era behov. 

Målsättningar behöver mätas och följas upp kontinuerligt 📏🔍📊

När vi annonserar på digitala plattformar är mätning och utvärdering de viktigaste delarna av arbetet. Att mäta effektiviteten av dessa kampanjer är avgörande för att förstå vad vi faktiskt får tillbaka på investeringen (ROI). Detta gör vi genom att noggrant övervaka och utvärdera nyckeltalen (KPI:er). För att du som kund ska känna dig trygg ger vi dig självklart inlogg till vår plattform så att du kan följa siffrorna i realtid. Låt oss skryta lite med några av våra KPI:er 👀

53

Genererat till kunder

18

Spenderat på annonser

32

Förbättring på resultat

Notera att siffrorna ovan är en sammanställning från våra kunder och uppdateras löpande. Nyckeltalen kan öka eller minska.

Är du på jakt efter fler kunder?
Boka ett samtal med mig.

Lönsam annonsering är vår specialitet – under samtalet kommer vi att gå igenom ditt bolag och se över er nuvarande strategi. Därifrån presenterar vi en väg framåt för att få er försäljning att blomstra som den aldrig gjort tidigare. Mötena är utformade för att du alltid ska gå därifrån med nya insikter och nya strategier!

Vi ser fram emot att prata med dig!

Välkommen att boka ett möte mig, Lucas Lindström!

Välkommen att boka ett möte mig, Lucas Lindström!