Performance Marketer

Bli en nyckelspelare i vår fortsatta framgångshistoria.

Sedan vår start 2019 har GRW Media varit i framkant när det gäller att förvandla digital marknadsföring till konkreta affärsresultat för våra kunder. Med ett imponerande kundregister som inkluderar allt från tjänsteföretag, e-handlare, B2B-bolag mm, specialiserar vi oss på att skapa mätbara och effektfulla kampanjer över plattformar som Facebook, Instagram, Google, TikTok och LinkedIn. Nu står vi inför nästa kapitel i vår tillväxtresa och söker en erfaren och målinriktad Performance Marketer som vill ta sig an utmaningen att vidareutveckla vårt erbjudande inom betald digital marknadsföring.

Din roll

Som vår Performance Marketer kommer du att spela en central roll i att strategiskt utveckla och optimera våra kunders betalda digitala närvaro. Du blir ansvarig för att driva kampanjer som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar.

Din uppgift blir att:

  • Utforma och implementera omfattande digitala strategier över flera plattformar.
  • Kontinuerligt analysera och optimera kampanjer för att säkerställa maximal effektivitet och avkastning.
  • Hålla dig uppdaterad med digitala trender och innovationer för att säkerställa att våra strategier alltid ligger i framkant.
  • Bygga och underhålla starka kundrelationer genom exceptionell service och kommunikation.
  • Arbeta nära med vårt team av kreatörer för att skapa kampanjer som engagerar och konverterar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av digital marknadsföring, med en stark bakgrund inom betald annonsering på plattformar som Instagram, Facebook, Google, TikTok och LinkedIn. Du har en beprövad förmåga att skapa strategier som levererar resultat och har en passion för att analysera data för att hitta vägar till förbättring. Som person är du:
  • Resultatdriven, med en stark vilja att ständigt förbättra och optimera.
  • Analytisk, med en god förmåga att tolka data och omsätta insikter i handling.
  • En utmärkt kommunikatör, både i skrift och tal, med förmågan att bygga och underhålla relationer.
  • En lagspelare som trivs i en dynamisk och snabbföränderlig miljö.

Varför GRW Media?

På GRW Media blir du en del av ett passionerat team som strävar efter att vara den byrå vi själva skulle vilja anlita. Vi erbjuder en plats där ditt arbete gör en verklig skillnad, där innovation och initiativ uppmuntras, och där du har möjlighet att växa både professionellt och personligt. Vi är ett litet team med stora ambitioner, och vi värderar hårt arbete, kreativitet och det extra steg som krävs för att leverera exceptionella resultat till våra kunder.
 
Är du redo att anta utmaningen och vara med på resan?

Skicka in din ansökan

Välkommen att boka ett möte mig, Lucas Lindström!

Välkommen att boka ett möte mig, Lucas Lindström!