Våra tjänster
Kontakta oss

Vi hjälper din verksamhet att generera nya kunder och öka din tillväxt genom sociala medier.

- Från ax till limpa

Strategi för tillväxt

Genom en tydlig analys av er verksamhet kan vi sammanställa en konkret plan för hur vi kan skapa flera kundmöten, fler köp på din webbplats eller fler intresseanmälningar i din inkorg.

Boka ett kostnadsfritt strategimöte tillsammans med Lucas och ta reda på hur ni kan öka er tillväxt genom sociala medier redan idag!

Kontakta oss

KUNDER SOM LITAR PÅ OSS
Här har några av de varumärken som gett oss sitt förtroende genom åren. Även fast vi har haft förmånen att få arbeta med några av Sveriges kändaste varumärken, tar vi gärna oss an uppdrag från småföretagare och andra aktörer som vill ha en knuff in i den digitala världen. Inget uppdrag är för stort och ingen kund är för liten.

Andreas Ersson Fastighetsbyrån

GRW Media har verkligen hjälpt oss ta nästa steg i vår resa mot fler nöjda kunder och ännu större marknadsandelar. Nytänkande, hårt arbetande och allmänt härliga att jobba med."

Andreas Ersson
Fastighetsbyrån

Performance Marketing

Vårt mål är att skapa skillnad i din verksamhet. Därför ligger vårt fokus alltid på att skapa resultat som bidrar till våra kunders tillväxt.

Content Creation

Genom att producera eget innehåll för annonseringen kan vi strategiskt ta fram reklamfilmer som uppfyller kraven för kampanjerna som vi tar hand om.

Strategi för tillväxt

Vi analyserar er verksamhet för att hitta de starkaste konverteringspunkterna så ni kan generera nya kunder på löpandeband.

Om oss

Vårt mål är att hjälpa företag växa och skapa tydliga resultat som gör skillnad - på riktigt. Med tydliga strategier, expertis på området och en hög arbetsmoral hjälper vi er ta nästa steg på er resa.

Här skulle vi kunna skriva nånting om att sätta kunden i fokus, hög service och lalala, men för oss är det fundamentalt och någonting ni alltid kan ta för givet när ni anlitar oss.

GRW Media drivs av Lucas Lindström och Christian Cicek som korsade sina vägar för första gången när Christian öppnade Lucas UF-företag på gymnasiet.

Nu har dem gått från bankman & skateboardproffs till partners som nästa generations marknadsförare.

Lucas Lindström GRW Media

Lucas Lindström

Grundare & Performance marketer

Christian Chris Cicek GRW Media

Christian
Cicek

Creative Director

Boka in ett kostnadsfritt samtal med oss på GRW Media - Strategi

Har du några frågor eller funderingar?
Tveka inte på att kontakta oss på: info@grwmedia.se

Kontakta oss idag