Hur Vår Metod av Marknadsföring Hjälper Företag Att Blomstra Mot Alla Odds...🤫

Vad vi gör på GRW Media 👇

100

Hjälpta kunder

240

Förbättrad prestation på sociala medier

7

Ökad försäljning från annonser

180

Genomförda produktioner

Vår filosofi är att anpassa en digital marknadsstrategi för just dig och ditt bolag. Vi är den personliga och långsiktiga partnern vid din sida som jobbar helhjärtat för att generera konkreta resultat till din verksamhet. Oavsett om du är på jakt efter fler kvalitativa leads, heta säljmöten, förbättrad relation med dina kunder eller ökade mängder köp i din e-handel.

Våra kampanjer levererar resultat!

Behöver du fler leads, bokade möten i kalendern eller köp i din e-handel? Vårt uppdrag är att se till att du får mer av det som du behöver – oavsett vad. Genom vår kunskap om de olika plattformarna kan vi med självförtroende skapa en kampanjstrategi som hjälper dig nå dina och företagets mål.

Sagt om oss:

Helhetslösningen som tar din marknadsföring till nya höjder

Annonsering

Marknadsföring på digitala plattformar ska alltid ge en tydlig avkastning. Vi hjälper dig och ditt företag att nå ut till era drömkunder och får dem att konvertera. Vi skapar annonser som sticker ut i flödet och som är framtagna för att tilltala er målgrupp och maximera era resultat.

Reklamproduktion

Innehåll — nu mer betydelsefullt än någonsin. Från text och bilder till ljud och film. Innehåll som inte bara informerar och underhåller, utan även engagerar och motiverar. Innehåll som skapar interaktion och konverterar.

Sociala Medier

Sociala medier ger företag och varumärken möjlighet att effektivt nå och engagera sin målgrupp. Professionell hantering av sociala medier leder till ett starkt och enhetligt varumärkesmedvetande, vilket är avgörande för framgång i den digitala världen.

LinkedIn Automation

Maximera din LinkedIn-närvaro med vår automatiseringstjänst. Vi hjälper dig skapa värdefulla kontakter och personliga relationer för ditt företag. Genom skräddarsydd automatisering når vi din målgrupp och omvandlar din LinkedIn-aktivitet till framgångsrika affärsmöjligheter.

Är du redo att börja jobba med en partner som hjälper dig med helheten?

Klicka på knappen nedan och boka ditt möte för att komma igång!

Vi är här för att hjälpa just er! 🫡

Christian Cicek

Creative Director

Clara Ekenström

Social Media Manager

Nils Blomberg

Marketer & Designer

Amanda Ghaderi

Performance Marketer

Lucas Lindström

VD & Grundare

Linda Dannesdotter

Content Creator

Christian Cicek

Creative Director

Clara Ekenström

Social Media Manager

Amanda Ghaderi

Performance Marketer

Lucas Lindström

VD & Grundare

Nils Blomberg

Marketer & Designer

Linda Dannesdotter

Content Creator

Redo att skapa fler affärer?
Boka ditt samtal med oss!

Vi är dedikerade till att hjälpa företag bemästra sin digitala marknadsföring och öka sin försäljning. Därför garanterar vi att du kommer gå vinnande ur ett samtal med oss.

Låt oss besvara några frågor

Hur fungerar det om man vill prova på att samarbeta med er?

Är du nyfiken om hur det är att vara en del av GRW Media-familjen? Inga konstigheter! 

Vi jobbar med löpande upplägg vilket betyder att vi inte låser upp några kunder i långa och tråkiga avtal. Våra upplägg är på tre månader i taget, vilket ger dig bra med möjligheter att prova på hur det är att samarbeta med oss.

Vilka plattformar annonserar ni på?

Vi hjälper våra kunder att annonsera på plattformar så som: Instagram, Facebook, Google, TikTok och LinkedIn.

Är det någon annan plattform som du är nyfiken på? Boka ett möte så bollar vi!

Hur ser era priser ut?

Vad kul att du är intresserad av våra priser! Under samtalet så samlar vi in allt vi behöver veta för att ta fram ett prisförslag som är anpassat till just dig och ditt bolag. Notera att ju fler tjänster du anlitar oss för – desto mer kostnadseffektivt kommer upplägget att vara!

Men för att ge dig en inblick i prisbilden:

Annonsering

Våra priser för annonsering börjar på 8,000:- /mån. Priset baseras på din annonsbudget och hur många plattformar vi kommer annonsera på.

Sociala medier
Våra priser för hantering av sociala medier börjar på 6,200:- /mån. 

Reklamproduktion
Är du intresserad av att producera din nästa reklamfilm? Eller kanske behöver ni uppdatera era porträttbilder? Boka ett möte så samlar vi in all information som behövs för att ta fram en offert. 

Copyright © GRW Media AB 2024.